Organisatie

Bestuur
Het bestuur bestaat uit drie onbezoldigde personen: voorzitter Anne van Hooft, penningmeester Michel Girbes en secretaris Gerrine Fernhout.

Anne van Hooft is geboren in 1955 te Amsterdam. Ze  studeerde logopedie en was werkzaam in de gezondheidszorg met daarnaast een eigen praktijk. Sinds 1980 is Anne verbonden aan opleidings- en trainingsinstituut Schouten & Nelissen, waar zij nu board member is van de holding SNR Schouten Global. Zij richt zich binnen de holding op internationale expansie. Anne is lid van de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging. Daarnaast is zij lid van de Raad van Toezicht van het MBO vakcollege Sint Lucas in Boxtel.

Michel Girbes (1966) is sinds 1999 werkzaam bij FSV Accountants waar hij vanaf 2001 vennoot is en lid van het dagelijks bestuur. Voorheen was Michel een tiental jaren manager bij KPMG Accountants waar hij tevens vice-voorzitter van de ondernemingsraad was. Naast zijn werk bij FSV Accountants vervult Michel al vele jaren verschillende bestuursfuncties zoals het voorzitterschap van IFRS group SC International. De huidige nevenactiviteiten van Michel Girbes bestaan uit: Penningmeester Stichting Vrienden van Andries; Penningmeester Scholengemeenschap Berg en Bosch; Vice voorzitter Audit Commitee Nexia International.

Gerrine Fernhout is woonachtig te Zaltbommel waar ook haar bedrijf GERFERCO BV is gevestigd.GERFERCO ondersteunt kleine en middelgrote organisaties o.a. bij veranderingen en verbeteringen, het ontwikkelen van medewerkers en het coachen van leidinggevenen. Gerrine voert deze activiteiten uit onder de namen 'De Opleidingsregisseur' en 'De Bedrijfsregisseur'. Sinds 2011 is Gerrine ook voorzitter van de bedrijvenclub van theater de Poorterij.

Comité van aanbeveling

Ine van Hest
Ex-Directeur van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars
Lid Raad van Toezicht van Hersenstichting Nederland
Ambassadeur Verwenzorg
Comité van aanbeveling Service Médical

 

        


WWW AVH instituut.nl


online doneren

ANBI logo